Claudia Paise

[ Trainer Dermopigmentist ]

CLAUDIA PAISE, Evaluator dermopigmentare si Trainer Start Academy pentru sucursala din Galati, este recunoscuta pentru pasiunea sa in ceea ce priveste domeniul ‘health and beauty’.

Claudia are deja o experinat de 14 ani in acest domeniu si continua sa se remarce printr-o determinare absoluta pentru autodezvoltare si autoperfectionare. Astfel, pregatirea de specialitate, talentul nativ si creativitate, precizia si acuratetea modului personal de lucru, au ajutat-o pe Claudia sa se evidentieze pe segmentul pigmentarilor cosmetice si chiar medicale a cicatricelor si vergeturilor.

Reuseste sa impartaseasca sanatate si frumusete si prin intermediul bussines-ului personal, salonul de infrumusetare “Migoto Spa” din Galati, dovedind astfel ca este si un Manager de success.

PMU Events

[ ]

Siu Lam Cheung

[ Fondator Purebeau China ]

Avand peste 20 de ani de experienta in domeniul dermopigmentarii s-a remarcat in toata Asia pentru inovatie si tehnologie.

Dirk Hundertmark

[ Fondator Purebeau Germania ]

Unul dintre cei mai mari leaderi in machiajul semi-permanent cu 19 de experienta.

Katrin Hundertmark

[ Fondator Purebeau Germania ]

Trainer si speaker International, specialista in machiajul semi-permanent.

Ana Maria Margineanu

[ Trainer Dermopigmentist ]

Ana Maria Mărgineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist în România, având deja o vechime de peste 15 ani în domeniul PMU, ajungând astfel să fie Unic Membru din România al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite. Acest statut îi facilitează accesul la toate studiile și analizele din aria dermopigmentării și a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendințe din industria machiajului semipermanent în ceea ce privește tehnicile și efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse și device-uri brevetate/ patentate.

Oana Monea

[ Trainer Dermopigmentist ]

Trainer Oficial Purebeau România ce susține cursuri complete de dermopigmentare, fie în format ONE2ONE sau grup restrâns, pentru solicitările venite din partea elevelor din județul Constanța.

Mihaela Anghel

[ Trainer Dermopigmentist ]

Trainerul ce reușește să abordeze una dintre cele mai dificile tehnici de pigmentare: tehnica fir cu fir din aparat pe care mulți au înlocuit-o cu tehnica manuală (microblading). Această abilitate a Mihaelei, dovedită prin mii de lucrări cu rezultate perfecte, determină un interes major din partea cursantelor ce decid să urmeze cursul.